Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coop breidt Ünique-assortiment uit

De Zwitserse retailer Coop lanceerde anderhalf jaar geleden met groot succes het duurzame eigen merk 'Ünique' en heeft daarmee als eerste Zwitserse retailer groenten en fruit, die niet aan het schoonheidsideaal voldoen, een plaats in de winkelschappen gegeven. Per direct breidt Coop haar Ünique-assortiment uit, meldt de Duitse website
Gabot.de. Voortaan zullen ook artikelen zoals citroenen, sinaasappelen, kiwi's en aubergines met kleine, natuurlijke gebreken aangeboden worden.

"Ünique werd zeer goed ontvangen door onze klanten. Dat heeft ons aangemoedigd om ons assortiment verder uit te breiden en daarmee te laten zien dat ook groenten en vruchten die niet aan de gedefinieerde handelsnormen voldoen waardevolle levensmiddelen zijn", aldus Roland Frefel, hoofd versproducten bij Coop. In 2014 kon Coop meer dan 180 ton wortelen en 36 ton peren onder het eigen merk Ünique verkopen.

Publicatiedatum: