Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wereldwijde markt koelapparatuur wegvervoer: 8,8 miljard dollar

De wereldwijde markt van koelapparatuur voor wegvervoer bedraagt zo'n 8,8 miljard dollar tot 2018, blijkt uit marktonderzoek van Global Industry Analysts (GIA). Zij baseerden hun berekening op de technische innovaties van energie-efficiƫnte koeling en het toenemende verbruik van diepvries en gekoelde levensmiddelen. De Verenigde Staten is de grootste markt ter wereld, stelt het onderzoeksrapport van GIA.

Markt Asia-Pacific groeit
De markt in Asia-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien met een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 7,8 procent over de onderzochte periode. Oorzaak van deze groei is de toenemende bevolking, snelle verstedelijking, groeiende basis van de middenklasse consumenten, verwestersing van de eetgewoonten, meer binnenlandse consumptie gekoelde en diepgevroren levensmiddelen en nonfood-producten en ontwikkelingen in de wegeninfrastructuur.

Grote spelers
Als de grote spelers in de markt somt het onderzoeksrapport op: Carrier Transicold, Chereau SAS, Eurofrigo SRL, Frigoblock Grosskopf GmbH, GAH Refrigeration Limited, Hubbard Products Ltd., Thermo King Corporation, Klege Europ Sainte Marie Constructions Isothermes, Lamberet Constructions Isothermes SA., Mitsubishi Heavy Industries Ltd., Morgan Corporation, en Wabash National Corporation.

Bron: NVKL
Publicatiedatum: