Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
geen prijs genoemd

Aldi promoot superfoods tomaat en sperziebonen

Tholen - "Superfood Tomaat", staat er in de nieuwe folder van Aldi te lezen. "De tomaat zit bomvol goede voedingsstoffen, stoffen die helpen om je lichaam gezond te houden en ziektes af te weren. Ze zijn bovendien altijd gemakkelijk te verkrijgen, het hele jaar rond." Speciale aandacht is er ook voor "Gezonde sperzieboontjes".



Daarnaast staan diverse AGF-producten op de pagina's afgebeeld en de uitleg over het prijsbeleid van Aldi. "Om een zo laag mogelijke prijs voor de beste kwaliteit groente en fruit te bieden, koopt Aldi op het laatste moment in en zijn de actuele prijzen pas in de winkel bekend."



Eerder dit jaar breidde Aldi het assortiment groenten en fruit uit. Onder de slogan "Vers en gevarieerd eten voor iedereen" legde de discounter 20 extra producten in de schappen, waaronder cherrytomaten, snackkomkommers en snackpaprika's. Hiermee kwam het aanbod van Aldi op 55 producten.