Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dagen van Frigadon een groot succes



Van 24 tot en met 26 juni 2014 werden in Halmstad, Zweden open dagen georganiseerd: CEO Alan Colbourne van de Frigadon-groep, die zowel Frigadon AB, Zweden en SRS Frigadon Verenigd Koninkrijk omvat, verwelkomde bezoekers tijdens het driedaagse evenement, dat werd ondersteund door belangrijke leveranciers van het bedrijf.

Colbourne zei: "We waren zeer blij met de steun van Bitzer, Grundfos, AIA, HYCOOL, Georg Fischer en Kylma voor de open dagen, waar elk bedrijf een presentatie aan onze bezoekers gaf ter ondersteuning van ons koelsysteem."


Alan Colbourne met Theodore Viontzos en Heracles Reizopoulos van Cool-Fresh Refrigeration (Griekenland); zij worden distributeurs van Frigadon, voor de complete productreeks en HYCOOL-koudedragers. Hun doel is om in de hele Griekse regio hun activiteit in de groente- en fruitteeltsectoren te ontwikkelen.

Bezoekers kwamen van over de hele wereld naar het bedrijf toe. Bjorn Skattberg van Frigadon AB zei: "We ontvingen huidige en toekomstige klanten uit Zweden, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Duitsland, Nederland en de VS en hebben enorm positieve feedback ontvangen over zowel de open dagen als de apparatuur die we produceren."



Klanten waren blij met de presentatie over koolwaterstof van Daniel Colbourne. Het gebruik van natuurlijke koolwaterstofkoelmiddelen en HYCOOL-warmtegeleidende vloeistoffen zonder CO2-uitstoot en dus mét een neutrale klimaatimpact, gekoppeld aan een verminderde energieconsumptie, zijn enorme voordelen.

De klanten realiseerden zich de onzekerheden van zowel de nieuwe als oude koelgassen en hun effect op zowel de compressoren als het milieu. De optie van koolwaterstofkoelmiddelen wordt door hen zeker meegenomen als keuze in toekomstige ontwikkelingen.
Voor meer informatie:
Darren Powlett
SRS Frigadon Ltd
Tel: +44 (0)1789 450 982
E-mail: darren@srs-frigadon.com
www.srs-frigadon.com
Publicatiedatum: