Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe distributiecentrum Jager Holland voorzien van vier Supair Luchtdeuren

Het nieuwe distributiecentrum van Jager Holland in Emmen is recent uitgerust met 4 Supair Luchtdeuren. De constante aanvoer en uitvoer van groenten, fruit en exoten noodzaakt het waarborgen van de kwaliteit van de producten, gedurende het gehele proces. Alle groenten en fruit die bij Jager Holland binnen komen, worden bewaard in koelcellen. Koelcellen zijn bij uitstek een plaats waar kostbare energie verloren gaat bij het openen van toegangen. Daarnaast hecht Jager Holland waarde aan een veilige en duurzame manier van werken voor haar werknemers.

De oplossing
Boven de koelcellen zijn Supair Luchtdeuren geplaatst die een luchtafscheiding vormen tussen de temperatuur van 2-8 C° in de koelcel en de 14 C° in de expeditie hal. Jager Holland heeft gekozen voor Supair Luchtdeuren omdat deze luchtdeuren voor een effectieve afsluiting tussen klimaatzones zorgen en daarmee een significante, meetbare bijdrage leveren aan de energiebesparing die Jager Holland voor ogen heeft.

Veiligheid voor mens en product
Naast energiebesparing en respect voor het product waarmee Jager Holland dagelijks werkt, speelde bij de aanschaf ook veiligheid een grote rol. De luchtdeuren zorgen namelijk voor vrij zicht waarmee het risico van aanrijdschade vrijwel wordt uitgesloten. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte werkomgeving, maar ook een veilige.

De werking van Supair Luchtdeuren
Supair Luchtdeuren blazen onder hoge druk een wand van lucht in een bepaalde hoek en scheidt hiermee verschillende klimaatzones. Wanneer de luchtstroom op de grond kaatst, wordt deze lucht in een andere ruime aangezogen wat zorgt voor een hoog rendement. Het vermogen van 400V wordt getransformeerd naar een gelijkstroomventilator waardoor het energieverbruik van de luchtdeur zeer laag blijft en concreet bijdraagt aan energiebesparing.

Jager Holland is een allround groothandels/exportbedrijf in het wereldwijde seizoensronde assortiment van vers groente en fruit. De klandizie bestaat uit een uitgebreide groep klanten in zowel binnen als buitenland ( Duitsland, Scandinavië en Oost- Europa), variërend van retail tot traditionele groothandel. Daarnaast is Jager actief in dienstverlening zoals op- en overslag en transport voor derden.


Voor meer informatie:
Jager Holland
Tel. +31 591577577
E-mail: info@jager.nl


Supair Luchtdeuren
Tel. +31 013 544 43 45
E-mail: info@supair.nl
www.supair-luchtdeuren.nl

Publicatiedatum: