Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floris Berghout nieuwe CEO bij Viemose DGS

Tijdens de GreenTech in Amsterdam heeft Viemose DGS een deal gesloten. Floris Berghout treedt in de voetsporen van Søren Kristensen als de nieuwe CEO van het bedrijf.

Geschiedenis
Viemose DGS is opgericht in 1947 en actief in het ontwerpen, bouwen en installeren van kweeksystemen voor kassen, indoor farms en vertical farms. Het bedrijf heeft in de loop der jaren heel wat ups en downs gekend, maar onder leiding van Søren Kristensen en Steen Mortensen heeft Viemose DGS zich met succes opnieuw gericht op zijn kernactiviteiten en is het teruggekeerd naar groei en stabiliteit.

De overeenkomst was al maanden in de maak en werd afgerond tijdens de GreenTech. Søren blijft een tijdje bij het bedrijf om Floris in te werken.

Groeiende vraag
De wereldwijde vraag naar bladgroenten groeit, omdat er steeds meer behoefte is aan efficiënte teeltsystemen die minder water, kunstmest en energie verbruiken, terwijl ze toch een stabiele en voorspelbare opbrengst opleveren. Viemose DGS is actief in het leveren van geavanceerde oplossingen om aan deze vraag te voldoen. Floris Berghout kijkt ernaar uit 'om voort te bouwen op het sterke fundament van het bedrijf en verdere groei te stimuleren door wereldwijd klanten te helpen met het leveren van verse, gezonde en stabiele bladgroenten.'

Voor meer informatie:
Floris Berghout
Viemose
Tel: +31 (0)6 54653130
[email protected]
www.viemose.nu

Publicatiedatum: