Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harvest House praat delegatie Volt bij over uitdagingen AGF-sector

In het kader van de Europese Parlementsverkiezingen op 6 juni aanstaande nodigt GroentenFruit Huis kandidaten uit om in gesprek te gaan met de groente- en fruitsector. Op 24 mei jl. heeft een delegatie van Volt bestaande uit Anna Strolenberg, Cédric Deverchère, Anna Veltkamp en Verena Kitowski een bezoek gebracht aan Harvest House, zo meldt GroentenFruit Huis.

Tijdens dit bezoek heeft deze delegatie nader kennisgemaakt met de groenten- en fruitsector en inzicht gekregen in de uitdagingen waar de groenten- en fruitketen voor staat. Vertegenwoordigers van GroentenFruit Huis en Harvest House zijn in gesprek gegaan met de delegatie.

Tijdens dit bezoek stond het thema duurzaamheid centraal. Onderwerpen zoals innovatie binnen de groente- en fruitsector, de doelstelling dat de glastuinbouw klimaatneutraal is in 2040 en wat de sector nodig heeft vanuit de Europese Unie, werden besproken. Na een rondleiding door het verpakkingscentrum, gegeven door Harvest House directeur Jelte van Kammen, werd de dag afgesloten met een diner van geredde groenten van Food Fellows.

Bron: GroentenFruit Huis

Publicatiedatum: