Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanne Kaasjager nieuwe directeur BVOR

Het bestuur van de BVOR, Branche Vereniging Organische Reststoffen, heeft per 1 september 2024 Sanne Kaasjager benoemd als directeur van de BVOR.


Sanne Kaasjager

Sanne Kaasjager was lange tijd werkzaam voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. Tot voor kort was hij hoofd van de economische afdeling op de Nederlandse ambassade in Warschau, waar hij de belangen vertegenwoordigde van het Nederlands bedrijfsleven en veel heeft geïnvesteerd in het bevorderen van circulaire economie, energietransitie en duurzame mobiliteit. Daarvoor heeft hij diverse functies bekleed binnen het ministerie als diplomaat, regeringsonderhandelaar en leidinggevende.

Dynamiek
Sanne Kaasjager is enthousiast over zijn overstap naar de BVOR: "De dynamiek, de onderwerpen en de professionaliteit van deze branche spreken me enorm aan, een geweldige kans om vanuit het perspectief van bedrijven bij te dragen aan ondernemerschap." Hij volgt Arjen Brinkmann op die per 1 maart jl. na ruim 12 jaar afscheid heeft genomen van de BVOR.

De BVOR is de branchevereniging voor producenten van compost en andere hernieuwbare grondstoffen uit organische reststromen. Vijftig bedrijven met negentig locaties zijn aangesloten bij de BVOR, dat is ruim 85 procent van de markt. Meer informatie over de BVOR is terug te vinden op www.bvor.nl.

Bron: BVOR

Publicatiedatum: