Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een EK-verpakking voor snacktomaten

Er komt een drukke sportzomer aan. Reden genoeg voor Stoffels om iets leuks te bedenken. De meest populaire verpakking van de tomatenteler is voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware Sport-box versierd met kleurrijke sporticonen.

De Toma'box is een home dispenser, gevuld met een kilo snacktomaten. Met het doel de Belgische supporters bij het aanmoedigen van hun helden te ondersteunen, voorziet Stoffels hen graag van een gezonde snack.

"Om de meer actieve sporter te voorzien van deze frisse versnapering hopen we deze Sport-box ook terug te vinden in alle sportclubs en tijdens sportevenementen. De boxen zijn immers makkelijk online te bestellen door particulieren of verenigingen. Met de kleurrijke sporticonen hopen we de aandacht te trekken van jong en oud om zo het gezond snacken te stimuleren. Zo wordt het aanmoedigen van onze Rode Duivels, wielrenners, Olympische en Paralympische helden vanuit onze zetel naast een leuke, ook nog een gezonde bezigheid!"

De Sport-box is een duurzame kartonnen verpakking, voorzien van een klein venster zodat de consument de tomaten steeds goed kan zien. Na gebruik kan de Sport-box integraal bij het oud papier gerecycleerd worden, tenzij de gebruiker een doos vol grappige sporticonen wil hergebruiken natuurlijk.

De Sport-box is vanaf 3 juni verkrijgbaar bij Colruyt gevuld met rode snoeptomaatjes en bij Aldi (enkel laatste week juni) waar hij gevuld zal worden met allerlei verschillende kleurtjes. Ook bij Foodbag blijft hij heel de zomer beschikbaar.

Op de website van Stoffels is het ook mogelijk 1 doos gevuld met 6 Toma'boxen te bestellen.

Voor meer informatie:
Stoffels Tomaten
Kleine Gammel 61
2310 Rijkevorsel
+32(0)3 314 24 48
[email protected]
www.stoffels-tomaten.be

Publicatiedatum: