Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Platteland laat stem horen met acties

De verkiezingen in Vlaanderen staan voor de deur. Het gaat hierbij niet enkel om partijen en kandidaten. Zij die na de verkiezingen de meerderheid zullen vormen, moeten ook een beleid voeren. Daarom wil Boerenbond in de verkiezingscampagne aandacht vragen voor landbouw in het beleidsprogramma. Samen met de bestuursleden rolde Boerenbond de afgelopen maand een campagne uit die de land- en tuinbouwsector op een positieve manier in de spotlights zet.

Borden en stickers
Eerst werden borden geplaatst met de slogan 'Daar zorgt de boer voor' met foto's van acht verschillende sectoren. In een tweede fase verschenen borden met de slogan 'Boeren zorgen voor uw eten, stem voor hun toekomst' in het veld. Parallel aan deze bordencampagne loopt de stickercampagne met de omgekeerde bot. Politieke kandidaten die aan leden vragen om verkiezingsborden te plaatsen in weiden of velden, moedigt Boerenbond aan om ook publiekelijk steun te betuigen aan de land- en tuinbouw door een omgekeerde bot-sticker op hun affiche te kleven. Stickers kan men bestellen via [email protected].

Bron: Boerenbond

Publicatiedatum: