Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beijing HortiPolaris breidt uit met tien ha grote kas in China

Binnenkort start de bouw van een nieuwe kas voor tomatenteelt in Yunnan in het zuiden van China. Bom Group en Beijing HortiPolaris bouwen nu twee jaar samen kassen in China.

Op donderdag 9 mei hebben Dan Xu en Ruben Kalkman het contract ondertekend voor de start van de bouw van een kas van tien hectare. Onder toezicht van Fang Wang (HortiPolaris), Yuchon Chen (HortiPolaris), Kangni Liu (HortiPolaris), Rick van den Ende (Bom Group) en Rob de Wit (Bom Group) hebben de twee bedrijven zich verbonden om samen te werken aan meer projecten in China. HortiPolaris beheert kassen in meerdere regio's in China en heeft hun hoofdvestiging ten noorden van Beijing.

Aanvulling
"De bedrijven vullen elkaar goed aan, omdat Bom Group specialist is in het ontwerp, de productie en de bouw van het complete kasproject. HortiPolaris is de specialist in het telen van cherrytomaten en de complete bedrijfsvoering in de kas", vertelt Rob de Wit.

Begin 2025
Bom Group en Beijing HortiPolaris delen dezelfde visie en idee├źn. Beide bedrijven zijn altijd op zoek naar oplossingen en kwaliteit is belangrijk in hun zaken. Ruben Kalkman: ''Ik ben blij om het eerste project met HortiPolaris te starten. Ik ben ervan overtuigd dat het een groot succes kan worden." De eerste tomaten zullen medio 2025 worden geplant. De eerste oogst wordt eind 2025 verwacht.

Voor meer informatie:
Bom Group
Tel: +31(0)174 629 441
[email protected]
www.bomgroup.nl

Publicatiedatum: