Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Varekamp bestuurder af: "Van een zwart gat is zeker geen sprake"

Begin dit jaar nam Jan Varekamp met een zilveren speld als waardering afscheid als voorzitter van afdeling Voorne-Putten van LTO Noord. Hij was er sinds 2007 bestuurlijk actief, maar wil zich nu meer op zijn eigen bedrijf gaan richten, vertelt hij in een interview met Nieuwe Oogst.

"Natuurlijk denk ik op een avond van een bestuursvergadering wel: 'Hè, ik ben gewoon vrij', maar van een zwart gat is zeker geen sprake. Ik wilde meer tijd om energie in mijn bedrijf Vers van Voorne te steken. Daar horen ook investeringen bij. De winkel hebben we verbouwd en dat blijkt een goede zet. We hebben nu twee keer zoveel klanten. Een grotere investering is nodig om teelttechnisch meer mogelijkheden te creëren, zodat ik naast de planten bijvoorbeeld ook tomaten en komkommers kan kweken. Ik wil jaarrond wat kunnen laten zien en ergens over kunnen vertellen aan groepen."

Bron: LTO Noord/Nieuwe Oogst

Publicatiedatum: