Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw tuinbouwpark in China nog dit jaar in gebruik

Xinjiang bevindt zich in het noordwesten van China en beschikt over een uitgestrekt grondgebied en veel zonuren. Er is een groot temperatuurverschil tussen dag en nacht. Dat zijn gunstige omstandigheden voor de ontwikkeling van moderne tuinbouw. Het is ook een belangrijke regio voor "de Nieuwe Zijderoute". Het Xinjiang Modern Ecological Agriculture Industrial Park, een project van Kingpeng, is 18.000 m² en is bedoeld voor aardbeienteelt.Het Modern Ecological Agriculture Industrial Park heeft isolatiesystemen, ventilatiesystemen, schaduwsystemen, watersystemen en computerbesturingssystemen. CO2 en stikstof dat tijdens industriële productieprocessen wordt geproduceerd wordt opgevangen en gebruikt in kassen. Bovendien wordt er slim gebruik gemaakt van industriële restwarmte.

Het project is nog in aanbouw. Wanneer het klaar is worden er aardbeien in geteeld. Daarnaast is er aandacht voor het milieu, is de CO₂-uitstoot laag, wordt groen energiegebruik bevorderd, lokale werkgelegenheid gestimuleerd en de ontwikkeling van het platteland gepromoot.

Voor meer informatie:
Beijing Kingpeng International Hi-tech Corporation
Tel.: +86 58711536
info@chinakingpeng.com
www.kingpengintl.com

Publicatiedatum: