Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Realtime analyse nutriënten wereldwijd uitrollen met internationale investeringsfondsen"

De Nederlandse glastuinbouw loopt niet voorop met realtime analyse van nutriƫnten in irrigatie- en drainwater. Dat constateert algemeen directeur Simon Meijer van CE-Line in gesprek met Nieuwe Oogst. Het heeft naar zijn idee vooral te maken met de vele laboratoria verspreid over het land. Juist in landen als Mexico of Tunesiƫ is er behoefte om sneller de samenstelling van giet- en afvalwater te weten, omdat het lang duurt om monsters uit de kas in Nederland te laten analyseren.

Daarom heeft CE-Line de ambitie om de vinding wereldwijd uit te rollen met internationale investeringsfondsen die de glastuinbouw enigszins kennen. Om ook aan de overkant van de oceaan voet aan de grond te krijgen, gaat CE-Line vanaf maart samenwerken met de Amerikaanse dealer Dramm.

Afgelopen najaar stapten Horticoop en Yield Lab Europe in als investeerders bij de scale-up die tegenwoordig in Emmeloord gevestigd is.


Simon, rechts, deelt op LinkedIn een foto van de eerste installatie in de VS samen met Dramm.

Voor meer informatie:
CE-Line
info@celine.frl
www.celine.frl

Publicatiedatum: