Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van den Ende vertrekt na sabbatical definitief bij Hillenraad Partners

Na jarenlange samenwerking heeft Hans van den Ende besloten afscheid te nemen van Hillenraad Partners. De tweede helft van 2023 nam Hans al een sabbatical.

Hans was in 2011 de eerste partner die Hillenraad kwam versterken. Hij bracht kennis en ervaring binnen op het gebied van organisatie- en teamontwikkeling en hij heeft de Hillenraad Academy vormgegeven.

Hillenraad Partners is in 2003 gestart als adviesbureau op het gebied van haalbaarheid, financiering, marktontwikkeling en internationalisering. In 2011 stapte Hans als eerste partner aan boord en voegde het domein organisatieontwikkeling toe aan de strategische vraagstukken waarmee Hillenraad Partners zich bezighield. Hij heeft veel bedrijven en teams geholpen om de organisatie te professionaliseren en het management intensief te betrekken bij de uitvoering van de strategie.


Hans van den Ende

Hillenraad Academy
Hans heeft vanaf 2014 de Hillenraad Academy vormgegeven. Daarmee zijn de afgelopen jaren trainingen, programma's en bijeenkomsten georganiseerd. Zo waren er programma's rondom lean start-up, exponential organisatons en in 2017 een bedrijfsbezoek aan het toen nog relatief onbekende Tesla. Als laatste was er in 2022 een vierdaags programma Regeneratief Leiderschap in Stockholm.

Richting en realisatie
De Academy-activiteiten zet het bedrijf op een iets lager pitje. Het bedrijf wil een bedrijfskundig adviseur zijn voor vraagstukken op het gebied van strategie, organisatie, innovatie, performance en finance in het internationaal speelveld. Daarbij ligt de focus op richting én realisatie: welke richting kiest de ondernemer en hoe komt hij daar?

Hillenraad Partners bedankt Hans voor zijn inzet gedurende de afgelopen twaalf jaar.

Voor meer informatie:
Hillenraad Partners
ABC Westland 127
2685 DB Poeldijk
Tel: +31 174 610438
info@hillenraadpartners.nl
www.hillenraadpartners.nl

Publicatiedatum: