Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kasgroeit richt zich volledig op leren en ontwikkelen voor werkgevers en werknemers

De glastuinbouw is volop in transitie; energie, duurzame gewasbescherming, schaalvergroting, automatisering en robotisering. Dat vraagt om nieuwe kennis, kwaliteiten en vaardigheden van (nieuwe) werknemers. En daarin beweegt ook Kasgroeit mee. Vanaf dit jaar richt Kasgroeit zich volledig op leren en ontwikkelen voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw.

De website van Kasgroeit is daarnaast volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is een centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector. Via de agenda blijft men op de hoogte van relevante activiteiten. Ook organiseert Kasgroeit regelmatig kosteloos voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw interessante workshops.

Inspiratie en advies voor werkgevers én werknemers
Werkgevers kunnen bij Kasgroeit terecht voor inspiratie, advies en ondersteuning over de ontwikkeling van hun bedrijf, werknemers of henzelf. Men vindt er bijvoorbeeld de Binden en Boeien-scan om te checken hoe men er als bedrijf voor staat. Verhalen van andere ondernemers laten zien wat zij doen om werknemers te motiveren zich te ontwikkelen. Ook komt men via de website makkelijk in contact met één van de adviseurs van Kasgroeit. Zij werken regionaal en zijn goed op de hoogte van de lokale situatie en uitdagingen.

Ook voor werknemers kan kasgroeit.nl een startpunt voor leren en ontwikkelen in de glastuinbouw zijn. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen van verschillende aanbieders. Voor werknemers die willen groeien, maar niet goed weten hoe zij dit moeten aanpakken, zijn er tips en tools voor bijvoorbeeld het maken van een persoonlijk ontwikkelplan.

Voor meer informatie:
Kasgroeit
Pompmolenlaan 10C
3447 GK Woerden
Tel: 088 - 329 20 70
info@kasgroeit.nl
www.kasgroeit.nl

Publicatiedatum: