Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VB bouwt voor Little Leaf Farms

"Ondanks snelle bouw geen concessies aan kwaliteit en functionaliteit kas"

Little Leaf Farms heeft in McAdoo in de Amerikaanse staat Pennsylvania uitgebreid met fase 4C. De kas van ongeveer 4 hectare oftewel 10 acres is in recordtijd gebouwd door VB, deelt het bedrijf uit Naaldwijk trots.

De kas is in anderhalve maand tijd gebouwd. Midden oktober van 2023 ging het eerste staal omhoog en begin december was de kas dicht en warm. Ondanks de snelle bouw zijn geen concessies gedaan aan kwaliteit en functionaliteit, verzekert men.

De laatste uitbreiding is ontworpen en gebouwd met optimale klimaatregeling, diverse automatiseringssystemen en energiebesparende oplossingen. Daarbij gaat het om een dubbel scherm en extra isolerende gevelmaterialen.

Daarnaast is de complete verwarmingsinstallatie ontworpen voor het gebruik van laagwaardige warmte. Hiermee ontstaat een hoger rendement op de ketels en condensors, en kan er ook gebruik worden gemaakt van warmtepompen.

Reactie van Little Leaf Farms
Little Leaf Farms is blij met het verloop van de bouw kas 4C. Paul Sellew, CEO Little Leaf Farms: "Sinds het begin werken we samen met VB om al onze kassen te bouwen, waardoor we verse en smakende bladgroenten kunnen laten groeien."

Voor meer informatie:
Litte Leaf Farms
www.littleleaffarms.com

VB
Galgeweg 55
2671 MT Naaldwijk
Tel: +31 174 522222
info@vb.nl
www.vb.nl

Publicatiedatum: