Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PGS Group lanceert PGS Nordics in Denemarken

In 2023 zette PGS Group de eerste stappen in Nederland, met de overname van Den Doelder Pallets, gevolgd door Hoekman Houtindustrie Rijssen. Het bedrijf zet nu koers naar Denemarken voor verdere groei.

PGS Group neemt de leiding over twee bedrijven op de Deense markt voor nieuwe en gebruikte pallets, Danpal en VestJysk Træemballage, en lanceert hiermee 'PGS Nordics'.

PGS Nordics telt 100 werknemers verspreid over 4 vestigingen: Aulum (productie en herstel), Vamdrup (herstel - dicht bij Duitsland), Karlslunde (herstel) en Fakse (productie - dicht bij Zweden). PGS Nordics streeft in 2024 naar een omzet van ongeveer 35 miljoen euro met een jaarlijks volume van 4 miljoen pallets. "De recente uitbreiding van PGS Group naar Noord-Europa weerspiegelt hun streven om klanten van dichtbij te ondersteunen bij hun groei, met tegelijkertijd een vermindering van de CO2-uitstoot door slim gebruik te maken van Europese netwerken en een efficiëntere stroomlijning van processen. Daarnaast brengt deze geografische uitbreiding PGS Group dichter bij een waardevolle en essentiële grondstof voor hun activiteiten, namelijk hout."

Luc Grauwet, CEO van PGS Group: "In 2024 gaan we onze productiecapaciteit verdubbelen met de installatie van drie nieuwe, geautomatiseerde productielijnen."

Jean-Louis Louvel, President & Oprichter van PGS Group: "We hebben ons altijd gericht op het aanbieden van een betere service, nabijheid en bevoorradingszekerheid. Deze aanpak zal ons in staat stellen om onze doelstelling te realiseren: een omzet van een miljard euro behalen in 2030."

Voor meer informatie:
PGS Group
www.pgsgroup.com

Publicatiedatum: