Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heliospectra betrekt kantoor in Nederland

Sinds afgelopen maand heeft Heliospectra een Nederlands kantoor aan de Neerloopweg 38 in Breda betrokken.

"Met de opening van dit kantoor heeft Heliospectra de eerste grote stap gezet om de Nederlandse markt te bedienen. Nederland is een belangrijke markt voor Heliospectra waarbij de lokale aanwezigheid belangrijk is", aldus Bonny Heeren. Hij is CEO van Heliospectra.

Heliospectra is de Zweedse leverancier van LED-belichting met een modulair systeem van 325 – 1500 watt. "Dankzij dit modulaire systeem kunnen wij elke kas voorzien van de beste lichtverdeling met het juiste spectrum voor de plant. Of het nu 40% rood is met 20% blauw of de standaard 90-5-5 Heliospectra heeft het juiste spectrum."

Heliospectra werkt alleen met A-band-componenten zoals OSRAM en CREE voor de LED's and INVENTRONICS voor de power Supply. Hiermee wordt een hoge efficiency en lange levensduur van de totale belichtingsinstallatie gegarandeerd.

"Onze geavanceerde software communiceert met de PSU en ontvangt belangrijke informatie zoals de temperatuur van het armatuur en de omgeving, de branduren en verstoringen op het net. Deze gegevens worden vervolgens verwerkt in onze software, waardoor gebruikers de status van hun belichtingsinstallatie en investering nauwkeurig kunnen monitoren. Met een visuele weergave maken we deze informatie zo duidelijk mogelijk voor de klant. Uiteraard krijgt de klant desgewenst ook push meldingen van deze informatie. Onze armaturen kunnen vanzelfsprekend worden geïntegreerd met diverse klimaatcomputers volgens de nieuwste protocollen", volgens Bonny Heeren.

De Heliospectra is modulaire opbouw voor optimale flexibiliteit en heeft een breed assortiment van 325 tot 1500 watt, inclusief flexibel verrood. Nog een voordeel is dat er terugkoppeling vanuit de PSU is voor nauwkeurige monitoring.

Heliospectra staat op HortiContact in Gorinchem (stand B126).

Voor meer informatie:
Heliospectra
Neerloopweg 38
4814 RS Breda
info@heliospectra.com
www.heliospectra.com

Publicatiedatum: