Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paul van den Wijngaard gaat Europese R&D-team van Germains leiden

Germains Seed Technology benoemt Paul van den Wijngaard tot Europees Hoofd Research & Development (R&D). In deze rol zal Paul zich inzetten om innovatie te stimuleren.

Paul heeft ervaring in de zaadsector en heeft een achtergrond in R&D-management, strategische planning en bedrijfsontwikkeling.


Paul van den Wijngaard, het nieuwe Europese Hoofd R&D van Germains

Hij gaat samenwerken met Noord-Amerikaanse collega's om de internationale doelen op één lijn te brengen. Hij is van plan innovatie te stimuleren, nieuwe producten te ontwikkelen en samenwerkingsmogelijkheden binnen de zaadsector te identificeren. Paul is ook het technische gezicht van de Europese business. Hij gaat Germains vertegenwoordigen op branche-evenementen en partnerschappen met stakeholders bevorderen.

Paul: "Ik ben blij om bij Germains Seed Technology te gaan werken en heb zin om de leiding te nemen over de R&D in Europa. Mijn passie ligt in de zaadtechnologie."
Agnieszka Szkurlat, Europese Bedrijfsdirecteur bij Germains Seed Technology: "Het is voor bedrijven waar R&D belangrijk is goed om een Hoofd R&D voor Europa te hebben. Daardoor kunnen we onze klanten goed bedienen. We zijn ervan overtuigd dat het leiderschap en de expertise van Paul ons vooruit helpt."

Voor meer informatie:
Germains Seed Technology
info@germains.com
www.germains.com

Publicatiedatum: