Van de Velde Packaging zal op de Fruit Logistica de bezoekers van de internationale vakbeurs voor de groenten- en fruitsector zijn nieuwste verpakkingsoplossingen in vouw- en massief karton tonen. Ook Van de Velde Systems tekent present met enkele opvallende verpakkingsmachines, zo meldt het bedrijf.

Vouwkarton plooit zich naar ieders wensen
Het verpakken en veilig transporteren van groenten en fruit kent voor Van de Velde Packaging geen geheimen meer. "Met zijn oplossingen in vouwkarton biedt het de food- en non-foodsector al langer een succesrecept. Het lichte maar stevige materiaal kan makkelijk in elke gewenste vorm worden geplooid. Bedrukken? Ook daarin toont vouwkarton zich bijzonder flexibel. Het is dus gemakkelijk personaliseerbaar in lijn met de branding van de klant. En om de dozen extra smaakvol te maken, kunnen ze worden voorzien van glanslak, reliëfdruk, foliedruk of combinaties met vensters voor vochtbescherming."

Massief karton als robuuste verpakking
Naast verpakkingen in vouwkarton is massief karton al jaren een betrouwbare keuze voor de opslag, bewaring en het transport van verse en bevroren levensmiddelen, zo verzekert Van de Velde Packaging. "Vooral voedingswaren die ver moeten worden vervoerd en in gekoelde omgevingen gestockeerd, doen hun voordeel met een verpakking in massief karton. Ze zijn stevig en uitstekend bestand tegen koude en vocht. Een extra plus is dat ze een milieuvriendelijk karakter hebben (100% recycleerbaar) en gepersonaliseerd kunnen worden in de huisstijl van de klant."

Machines automatiseren verpakkingsproces
Naast de verpakkingsoplossingen in vouwkarton en massief karton van Van de Velde Packaging staat ook Van de Velde Systems op Fruit Logistica met verpakkingsmachines op maat.

Van de Velde Packaging & Systems staan op Fruit Logistica in Hall 6.1, stand A-40.

Voor meer informatie:
Van de Velde Packaging
Dendermondesteenweg 125
9230 Wetteren, België
+32 (0)9 369 00 15
info.wetteren@vandeveldepackaging.com
www.vandeveldepackaging.com