Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ingrid Vermeer blijft als CEO bij Brightlands Campus Greenport Venlo

Ingrid Vermeer is per 1 januari aangesteld als CEO van Brightlands Campus Greenport Venlo. Vermeer is sinds 1 juli 2023 ad interim bestuurder en eindverantwoordelijk voor het verder versterken en uitbouwen van het ecosysteem inclusief het vastgoed op de campus in Venlo.


Ingrid Vermeer

Vermeer: “De afgelopen jaren is een stevige basis gelegd om van Brightlands in Venlo dé fysieke landingsplek voor de innovatieve tuinbouwketen in Limburg te maken. Er staat inmiddels een ecosysteem waar startups en scale-ups samen met R&D afdelingen van bedrijven en kennisinstellingen werken aan innovatieve vraagstukken. De komende jaren zullen we fors inzetten op het verder ontwikkelen van dit ecosysteem. De ambitie is om de campus verder te laten doorgroeien met meer ondernemers, meer onderzoekers en meer studenten.”

Schakel
Vermeer is een ervaren manager en expert op het gebied van economische ontwikkeling door haar werkzaamheden in de consultancy, het bedrijfsleven en de overheid. Vermeer was tot 1 juli 2023 werkzaam bij de gemeente Venlo waar ze de schakel was tussen bestuur en organisatie en als ambtelijk opdrachtgever verantwoordelijk was voor de economische programmering van de gemeente, zowel op strategisch als op tactisch niveau.

Dr. Ellen de Brabander, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Brightlands Campus Greenport Venlo: “Ingrid’s kennis, ervaring en stijl van leidinggeven passen goed bij wat Brightlands nodig heeft. Haar ruime ervaring op het snijvlak van de publieke en private sector kan zij in deze functie goed inzetten. Ze heeft snel haar weg gevonden binnen de campus en naar de andere Brightlands campussen.”

Bron: Brightlands Campus Greenport Venlo

Publicatiedatum: