Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommerkwekerij Willems op de bres voor ALS met Serious Request

Komkommerkwekerij Willems doet dit jaar mee met de actie van 3FM om geld op te halen voor ALS. Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen, dicht bij de kwekerij in Ewijk, en dat bracht de kweker op het volgende idee.

Enkele jaren geleden publiceerde men het boek 'Komkommers'. Dit boek geeft een kijkje achter de schermen op ons bedrijf en heeft 35 heerlijke recepten met komkommer. Niet alleen voor de zomer, maar ook voor heerlijke hapjes, amuses en kleine gerechtjes voor de feestdagen. Het is een boek met schitterende foto’s, in A4 formaat en in full-color.

De vaste prijs voor het boek is 9,95 euro en de komende tijd wil men voor ieder verkocht boek 5 euro doneren voor ALS. Iedereen die het boek koopt, krijgt een uniek gesigneerd exemplaar en indien gewenst wordt, tegen een meerprijs, een specifieke boodschap in het boek geschreven.

"Alles is mogelijk", zo laat de kweker Hedy Willems weten. "Uiteraard kan men 1 boek kopen of een hele doos (25 stuks) voor bijvoorbeeld een familiefeestje of voor het personeel."

Een exemplaar kan op zaterdag 23 en zondag 24 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur worden opgehaald op de kwekerij. Indien gewenst is ook verzenden altijd mogelijk (er komen dan wel verzendkosten bij).

U kunt bestellen via de website of via ons emailadres [email protected]