Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

244 kilometer goten gerold in 4 weken tijd

Het teeltwisselingsseizoen is voor veel tuinbouwbedrijven in volle gang en ook voor Mustang Demolition is dit een drukke periode. Voor verschillende klanten in binnen- en buitenland heeft het kassensloopbedrijf diverse ombouwwerkzaamheden verricht. Met een speciaal ontwikkelde gotenrolmachine rolt het in 4 weken tijd in totaal 244 kilometer teeltgoot op.

Bij Nieuwkoop Paprika’s in Nootdorp is 27 kilometer teeltgoot opgerold. Vervolgens is bij Oostland Company nog eens 25 kilometer teeltgoot opgerold en afgevoerd. Daarna is bij de Belgische paprikakwekerij Gemapa ruim 26 kilometer teeltgoot opgerold.

Ook bij 4Evergreen is op 2 verschillende locaties de gotenrolmachine in actie gekomen. Op de locatie in Steenbergen is 82 kilometer teeltgoot verwijderd en in ’s-Gravenzande 64 kilometer. Tot slot zal er bij Kwekerij van der Vleuten nog eens 20 kilometer teeltgoot worden opgerold en afgevoerd.

Naast het teeltgoten rollen verzorgt Mustang Demolition deze periode ook het ombouwen en renoveren van diverse tuinbouwbedrijven. Bij kwekerij Vijverberg in Berkel en Rodenrijs is in totaal 100 km verwarmingsbuis vernieuwd. Hierbij zijn de oude verwarmingsbuizen uit de kas verwijderd en zijn de nieuwe verwarmingsbuizen in elkaar gelast.

Voor meer informatie:
Mustang Demolition
[email protected]
www.mustangdemolition.nl

Publicatiedatum: