Na bijna 23 jaar gezamenlijk ondernemen binnen Skillpack en een samenwerking van 30 jaar tussen Arjan Morêe en Jeffrey Pluimers, kondigt Skillpack aan dat Jeffrey Pluijmers heeft besloten om zijn ondernemersreis binnen Skillpack te beëindigen.

"De afgelopen decennia is er met passie, toewijding en teamwork een solide onderneming opgebouwd. De visie en inzet hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf en Skillpack is een toonaangevende speler in de verpakkings-branche geworden. Daarnaast is Skillpack ook een begrip in de voedingsmiddelen-branche geworden. Veel mooie dingen zijn bereikt en er zijn uitdagingen overwonnen en hierom kijken we met veel dankbaarheid terug op de fijne samenwerking al die jaren. Via deze weg wil Jeffrey eenieder bedanken voor deze mooie tijd."

Skillpack zal onder leiding van Arjan Morêe worden voortgezet. "Het bieden van innovatieve verpakkingsoplossingen, een hoge servicegraad, het streven naar duurzaamheid, partnership met haar klanten, groei, maar vooral plezier in het werk zijn en blijven de uitgangspunten voor de toekomst van Skillpack."

www.skillpack.nl