Product Demo voor de AGF-sector op 7 december

"Effectief vraag en aanbod afstemmen met een ERP-oplossing voor de AGF-sector"

De huidige marktuitdagingen en de veranderende consument vragen om een hoge mate van flexibiliteit in de gehele keten. Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat je als AGF-bedrijf je bedrijfsprocessen end-to-end digitaliseert en integreert om succesvol te zijn en blijven. Een cruciale stap om vraag en aanbod effectiever op elkaar af te kunnen stemmen, aldus Aptean.

Op donderdag 7 december om 15:00 uur zijn AGF-bedrijven van harte welkom een productdemo specifiek voor AGF-bedrijven te volgen, om kennis te maken met de AGF specifieke functionaliteiten van Aptean Food & Beverage ERP. Uit onderzoek blijkt dat voedingsbedrijven met een industriespecifieke ERP-oplossing dit jaar een winstgroei van 7.7 (procentpunten) verwachten ten opzichte van een groei van 6.8 bij het gebruik van een horizontale oplossing.

Datum:
Donderdag 7 december

Tijd:
15:00 uur

Tijdens deze product demo leer je meer over:

  • Werken met partijkenmerken
  • Oogstplanning en oogstorders
  • Sorteerorders
  • Afrekenen naar uw leveranciers / telers

Benieuwd hoe Aptean Food & Beverage ERP voor de AGF sector helpt je bedrijfsprocessen te optimaliseren om uiteindelijk eerlijk en transparant te kunnen afrekenen met je telers? Meld je dan hier aan.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.