Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Politiek trekt weer naar tuinbouw

De nieuwste KasTopics van Glastuinbouw Nederland gaat over de toekomstige fiscale maatregelen. Verder is er aandacht voor kleine teelten en de toekomst van arbeidsmigratie.

De werkgroep Fruit en Vegetables van de EU werkt aan het beschikbaar houden van oplossingen voor kleine teelten. Glastuinbouw Nederland heeft in die werkgroep de teelt van radijs hoog op de agenda gezet. In de toekomst gaat voor het loof van radijs een Europese Verordening ( RML) gelden. Glastuinbouw Nederland zet zich in zodat in de toekomst radijs nog met loof geteeld kan blijven worden.

Gesprekken met politici
Voorzitter Adri Bom-Lemstra en directeur Ruud Paauwe spraken afgelopen dinsdag in Brussel met de partijtop van BBB over de komende Tweede Kamerverkiezingen. Vrijdag 27 oktober bracht CDA-lijstrekker Henri Bontenbal met Kamerlid Eline Vedder-Monaster en kandidaten Jenny Vermeer en Floris Out een bezoek aan RijkZwaan.
In de kassen van de veredelaar sprak voorzitter Bom-Lemstra met hen over de glastuinbouw.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: