Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebruikte buisrailwagens getransformeerd in luchtbandenwagens

Bij Steenks Service hebben ze oude buisrailwagens volledig gereviseerd tot nieuwe luchtbandenwagens. Daarvoor hebben ze gebruikgemaakt van de Berg Hortimotive BRW150 buisrailwagens. Door het frame te modificeren heeft Steenks Service luchtbanden onder de wagen geplaatst. De wagens zijn volledig gespoten, waardoor ze er gloednieuw uitzien. De nieuwe BR04 luchtbandenwagens zijn ideaal om op hoogte te werken indien men niet beschikt over een (uitgebreid) buisrailssysteem.

Maatwerk buisrailwagens
Met behulp van een buisrailwagen is het mogelijk gewasbescherming eenvoudig te maken. De wagens kunnen op verschillende hoogtes ingezet worden voor oogstwerkzaamheden als gewaswerkzaamheden, het spuiten van gewassen, reparaties, het reinigen van lampen, teeltgoten en van belichting. In deze lijst is het gehele aanbod van buisrailwagens te bekijken. Steenks Service kan maatwerk leveren als het om buisrailwagens gaat. Denk aan spuitwerk in gewenste kleuren, een extra hydraulisch mechanisme, het aanbrengen van een elektrische slanghaspel en het transportmechanisme ombouwen met luchtbandwielen.

Luchtbandenwagens
Een luchtbandenwagen is een handig transportmiddel als men niet beschikt over een buisrailsysteem. Daarmee zijn telers niet afhankelijk van een transportsysteem. De wagens kunnen gebruikt worden voor het uitvoeren van oogstwerkzaamheden, gewaswerkzaamheden en spuiten van gewassen op verschillende hoogtes. De flexibiliteit die de rubberen luchtbanden met zich meebrengen, kunnen de wagens ingezet worden voor zowel vlakke als niet vlakke oppervlakken.

Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678LH De Lier
Tel.: +31(0)174 510266
[email protected]
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: