Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quantified Sensor Technology presenteert sensorintegratie met externe dataplatforms

Telers zijn steeds meer gaan meten met hulp van sensoren en de data die dat oplevert, zien zij vervolgens het liefst in één platform terug. Quantified Sensor Technology heeft daarom samenwerking gezocht met veelgebruikte visualisatie-platforms. Op die manier kan de met Quantified gemeten data naadloos worden geïntegreerd in een omgeving naar keuze van de teler.

De eerste koppeling die werd gerealiseerd was die met Blockbax. Daarna volgden Polariks, Log&Solve, LetsGrow.com en Source.ag. Dankzij de samenwerking met deze partijen kunnen klanten nu de draadloos gemeten data in hun favoriete platform inzichtelijk maken.

Het Leidse sensorbedrijf Quantified heeft een groeiend palet aan sensoren die o.a. temperatuur, RV, PAR-licht, drainvolume, gewicht, EC en bodemvocht kunnen meten. Het paradepaardje van Quantified is de FireFly, een sensor met een robuuste behuizing in een herkenbare organische vorm.

Ook sensoren van andere sensorontwikkelaars kunnen fysiek worden gekoppeld aan de FireFly, zoals bijvoorbeeld de fotosynthese efficiëntiesensor van Sendot. Het modulaire Firelfy concept is daarmee te configureren naar wens van de teler, en gemakkelijk uit te breiden.

Voor meer informatie:
Quantified Sensor Technology
Langegracht 70 - PLNT
2312 NV Leiden
[email protected]
www.quantified.eu