Vlaamse Praktijkcentra Plant stellen nieuwe website voor

De 12 door Vlaanderen erkende Praktijkcentra Plant stelden op de werktuigdagen hun nieuwe gezamenlijk website voor. Dat meldt Boerenbond. Op deze website kan men vlot alle jaarverslagen consulteren die zij sinds 2021 samen opmaken. Zo ook het meest recente jaarverslag met daarin een greep uit de vele onderzoeksprojecten en demo's die ze in 2022 uitvoerden om de Vlaamse landbouwers vooruit te helpen.

Vlaams minister van Landbouw Jo Brouns, aan wie de website op de werktuigdagen werd voorgesteld en aan wie het tweede jaarverslag werd overhandigd, onderschrijft het belang van de Vlaamse praktijkcentra: “We stellen verheugd vast dat de Praktijkcentra Plant een nieuwe stap zetten om hun goede samenwerking nog verder te verbeteren en deze formaliseren via een nieuwe gezamenlijke website. De resultaten van het onderzoek van de voorbije twee jaar worden er gepresenteerd in de jaarrapporten. Onze praktijkcentra blijven een cruciale schakel om nieuwe onderzoeken en inzichten naar de boer in het veld te brengen. Ons succes in het vertalen van die inzichten zal in belangrijke mate van hen afhangen.”

De website is hier te bekijken.

Bron: Boerenbond


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.