Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en PDI is weer erbij

Dutch Berries gaat dit jaar weer uitbreiden met 4,5 hectare kas

In 2017 ging het nieuws als een lopend vuurtje rond dat Dutch Berries van plan was om een indrukwekkende aardbeienkas van 20 hectare te bouwen. PDI had nog geen zakelijke relatie met Gijbert Kreling, de eigenaar van Dutch Berries, maar zijn naam was in de branche zeker niet onbekend. Met meerdere kassen in de Bommelerwaard-regio had Gijbert al een aanzienlijke reputatie opgebouwd. Na een telefoontje stond de eerste afspraak in de PDI-agenda.

“Bij het eerste bezoek aan Dutch Berries sprak ik Gijbert. Een uiterst aangename man in de omgang die bekend staat om zijn no-nonsense houding. Hij is gewoon zichzelf, wat me enorm aansprak. Tijdens dat eerste gesprek ontmoette ik ook zijn partner, Boudewijn van der Wal, die eveneens een positieve indruk op me maakte”, aldus Jeroen de Jonge, Sales bij Peter Dekker Installaties.

Jeroen de Jonge, Boudewijn van der Wal en Gijbert Kreling

Vervolgens begon het proces van offertes maken. De offerte voor het installeren van een scherminstallatie van maar liefst 20 hectare - geen alledaagse opdracht. Stap voor stap naderden ze elkaar, maar de opdracht was nog verre van zeker. Jeroen: “Een opmerking van Gijbert is me altijd bijgebleven: Waarom moet het beste altijd het duurst zijn? Ik beschouwde dat als een groot compliment. Kortom, uiteindelijk hebben we de eer gekregen om deze prachtige opdracht uit te voeren, namelijk het monteren van een scherminstallatie met het Slip-In-systeem.”

Twee jaar later breidde Dutch Berries uit met 4 hectare en met belichting in de kas. Dat betekende voor de partijen dat ze donker doek en gevelschermen mochten installeren. Weer twee jaar later volgde de installatie van donker doek en gevelschermen in de originele 10 hectare kas. Dit omdat hier inmiddels belichting was gekomen. Het originele energiedoek werd daarom gedemonteerd (eenvoudig met het Slip-In-systeem).

Nieuwe uitbreiding
In het licht van recente uitdagingen, zoals de energiecrisis, bleven PDI en Dutch Berries veerkracht tonen. PDI installeerde, samen met medewerkers van Dutch Berries, een extra scherminstallatie met energiedoek in de 10 hectare en de 4 hectare belichte kas.

En het succesverhaal gaat door. Dutch Berries gaat dit jaar weer uitbreiden met 4,5 hectare. Deze kas mag uitgerust worden met een energiedoek met Slip-In-systeem. Dit brengt het totale oppervlakte van de samenwerking op een indrukwekkende 42,5 hectare.

Dutch Berries
Dutch Berries is een bedrijf dat wordt gerund door de gedreven ondernemers Gijbert en Boudewijn. Gevestigd in Nederland, hebben deze twee visionairs zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige aardbeien aan hun klanten. Met een passie voor duurzame teeltpraktijken en een scherp oog voor kwaliteit, hebben Gijbert en Boudewijn Dutch Berries laten uitgroeien tot een synoniem voor versheid en smaak.

Deze samenwerking tussen PDI en Dutch Berries is niet alleen gebaseerd op hectares, maar ook op wederzijds vertrouwen en gedeelde waarden. Gijbert en Boudewijn worden door PDI niet alleen geprezen voor hun zakelijk succes, maar ook voor hun prettige manier van samenwerken.

Voor meer informatie:
Dutch Berries
Uilkerweg 2A
5305 TD Zuilichem
Tel: 0653193799
[email protected]
www.dutch-berries.comPeter Dekker Installaties
[email protected]
www.pdinl.com

Publicatiedatum: