Grondlegger van GreenMatch

Overlijdensbericht Arie Middelburg

Zondagmorgen 24 september is Arie Middelburg na een strijd die niet te winnen was op 64-jarige leeftijd overleden. “Arie is de grondlegger van GreenMatch en we hebben met grote verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van deze markante ondernemer", meldt het bedrijf.

Klik hier om de rouwkaart te bekijken

Greenmatch is het databedrijf dat Arie in 2005 oprichtte om objectieve informatie omtrent actuele prijsvorming, producties en opbrengstontwikkelingen te verzamelen, te vergelijken en te rapporteren. Met het vooruitstrevende bedrijf had Arie een unieke positie in de AGF-sector. In de loop der jaren werd de behoefte aan data binnen de sector steeds groter, waardoor ook de diversiteit aan klanten gegroeide. Inmiddels is het Greenmatch netwerk flink uitgebreid en zijn daarmee ook de informatiestromen toegenomen.

Ook vóór Greenmatch was Arie een graag geziene persoon binnen de branche. Hij ging alle veilingen af om zo de markt aan te voelen en de prijsvorming nauwkeurig in kaart te brengen. Klanten en vrienden omschrijven Arie als verbindend en afgewogen in zijn oordeel.

Arie heeft begin dit jaar afstand gedaan van Greenmatch. Sander Metz heeft het bedrijf overgenomen. Sander: “Twee jaar geleden kwam ik in contact met Arie en zag hoe hij zich met hart en ziel inzette voor de telers met maar één doel: hen voorzien van feitelijke informatie om ze zo te helpen continu betere keuzes te kunnen maken in hun afzet. Dat vond ik een mooie doelstelling!”

Sander vervolgt: “Arie heeft Greenmatch tot een begrip gemaakt in de sector. Hiervoor ben ik hem heel dankbaar. We gaan Arie ontzettend missen, en we zullen zijn levenswerk voortzetten door Greenmatch verder uit te bouwen en klaar te maken voor de toekomst. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Inge, kinderen en kleinkinderen. Vanuit GreenMatch wensen we hen alle kracht toe in deze zware tijd."

Voor degenen die afscheid willen nemen, is er op donderdag 28 september van 17:30 uur tot 20:30 uur daar gelegenheid voor bij De Kleine Poort, Veenderveld 7 te Roelofarendsveen.

De afscheidsbijeenkomst vindt plaats op vrijdag 29 september om 9:30 uur in crematorium De Dijk, Hoge Zeedijk 100 te Maassluis.

Klik hier om de rouwkaart te bekijken


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.