Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SaniTomato houdt tomaat vers

Op de komende Fruit Attraction plant het Spaanse Sanifruit uit te pakken met een innovatie, momenteel uniek op de markt. SaniTomato, een na-oogstbehandeling, verlengt de houdbaarheid en versheid van tomaten.

Wie Sanifruit bezoekt (hal 8, stand 8C05B) kan kennismaken met deze nieuwe behandeling op basis van een stimulerende formule, waardoor de eigenschappen en versheid van vrucht en stengel langer behouden blijven.

"Het is een innovatieve oplossing die een belangrijke bondgenoot kan zijn voor telers, exporteurs en retailers, omdat de bewezen doeltreffendheid ervan erop gericht is hun winsten te verhogen en tegelijkertijd de gezondheid van de planeet en de consumenten te respecteren", zeggen ze bij Sanifruit.

Het biotechnologiebedrijf, gevestigd in Chiva, Valencia, legt zich toe op de ontwikkeling van natuurlijke, residuvrije en biologische na-oogstoplossingen voor groenten en fruit, met als doel de consument een gezond en milieuvriendelijk product aan te bieden.

Sanifruit heeft 35 jaar ervaring in de sector en is actief in meer dan tien landen, waarbij het de komende jaren activiteiten wil ontplooien in ruim twintig landen over de hele wereld.

Voor meer informatie:
Sanifruit
[email protected]
www.sanifruit.com

Publicatiedatum: