Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bier van dure aardbeien uit vertical farm

Oishii, het zachtfruitmerk dat beroemd is om zijn dure vertical farmingaardbeien van $6, is een samenwerking aangegaan met Grimm, een ambachtelijke brouwerij in Brooklyn, New York, om een bier te ontwikkelen dat smaakt naar aardbeien.

Op 9 september jl. onthulde Grimm de Ambient Fizz: Koyo Berry, met de smaak van Oishii's Koyo aardbei, in haar Williamsburg taproom. In een verklaring aan Tasting Table zeggen Grimm-oprichters Joe en Lauren Grimm: "We hebben allemaal onze hoofden bij elkaar gestoken om ons het perfecte bier met wilde aardbeien voor te stellen en besloten dat de beste showcase hiervoor in een Ambient Fizz zou zijn." Na het macereren van meer dan 300 pond Koyo-aardbeien combineerde de brouwerij het gesuikerde mengsel met het 1,5 tot 2 jaar in vaten gerijpte zure bier en een scheutje water. De uiteindelijke smaak wordt beschreven als een licht tanninerijke afdronk en een milde zuurheid, perfect voor het zomerseizoen.

De Koyo-aardbei is een nieuwe release van Oishii, na de populaire Omakase-aardbei. De Koyo is een ras uit Japan en heeft een mild zure smaak.

Lees meer op tastingtable.com

Publicatiedatum: