Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
16 september

Minister Rob-Jetten opent Open Energiedag

Tijdens een rondleiding op de aardwarmtelocaties Trias Westland en Nature's Heat vertellen experts meer over het gebruik van aardwarmte als duurzame warmtebron voor het verwarmen van kassen, woningen en gebouwen. Minister Rob-Jetten zal de Open Energiedag openen bij energiepark Nijmegen-Betuwe.

Twee aardwarmtelocaties in het Westland
Twee aardwarmtelocaties in Naaldwijk en Kwintsheul zetten hun deuren open. Tijdens de Open Energiedag op zaterdag 16 september september kan iedereen van 10.00 - 14.00 uur een bezoek brengen aan de twee aardwarmtelocaties:

  • Trias Westland: Lange broekweg 70 in Naaldwijk.
  • Nature's Heat: Hooghe beer 19a Kwintsheul
    In Kwintsheul worden bezoekers ontvangen op het terrein van Nature’s Heat, waar warm water van 2300 meter diepte naar boven wordt gehaald om 64 ha aan kassen mee te verwarmen. Op de locatie volgt een rondleiding en uitleg over het project en de aardwarmte-installatie. Iedereen is van harte welkom van 10.00 tot 14.00 uur. Vooraf inschrijven voor een bezoek aan Nature’s Heat is niet nodig.

Bron: Geothermie Nederland

Publicatiedatum: