Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Subsidie beschikbaar voor 5G in glastuinbouw Zuid-Holland

Het is mogelijk om ideeën voor de tuinbouw in beweging te zetten met DO IoT Vouchers. Daarbij ontvangt men daarvoor financiering van  €10.000 tot wel €50.000 voor een 5G-innovatieprojecten in Zuid-Holland in de tuinbouwsector. De glastuinbouwsector in Nederland staat voor uitdagingen, zoals de energietransitie, arbeidstekorten en toenemende groei wereldwijd. Om toonaangevend te blijven is inzetten op de nieuwe technologieën belangrijk.

Do Internet of Things Delft (Do IoT) en InnovationQuarter helpen bedrijven met het testen van innovaties die gebruik maken van 5G. Hierbij moet men denken aan sensorsystemen, robots en autonome voertuigen in de tuinbouw. Nieuwe technologie zoals 5G maakt datagedreven telen, autonoom oogsten en vele andere innovaties mogelijk. 

Maak gebruik van de Do IoT Vouchers en krijg toegang tot max.
€ 50.000 aan subsidie voor 5G-innovatieprojecten in de tuinbouwsector in Zuid-Holland. Als technologiebedrijf kan men een voucher aanvragen met een waarde tussen € 10.000 en € 50.000, waarmee men tot 90% van de kosten voor samenwerking met een fieldlab zoals RoboHouse of Tomatoworld, materialen en apparatuur kan dekken.

Voorwaarde is dat het bedrijf gevestigd is in Zuid-Holland en men een oplossing heeft waarvoor het gebruik van 5G essentieel is.

Via deze link is meer informatie te vinden over het gebruik van deze regeling. Reageren kan voor 1 juni 2023. 

Voor meer informatie:
Innovation Quarter 
Prinses Margrietplantsoen 41
2595 AM  Den Haag
Tel: +31 88 4747 255 
colinda.debeer@innovationquarter.nl 
www.innovationquarter.nl

Publicatiedatum: