Dawsongroup Benelux heeft onlangs een belangrijke positie ingenomen binnen de geconditioneerde supply chain met de uitbreiding van hun Chereau trailervloot. Daarmee biedt Dawsongroup nu naast de verhuur en verkoop van koel- en vriescellen, shockvriezers en tempereercellen, ook gekoeld transport aan bedrijven die afhankelijk zijn van dit soort diensten.

“Bedrijven kunnen nu vertrouwen op Dawsongroup voor iedere schakel binnen de koelketen, van opslag en behandeling tot transport en levering onder één dak. Deze ontwikkeling zorgt voor duidelijke kosten en zekerheid van kwalitatief materiaal en 24/7 service en onderhoud”, aldus Rick Heijnen (Strategic Business Manager).

De nieuwe trailervloot van Dawsongroup voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn de Chereau trailers voorzien van Carrier 1550 installaties, en bieden zij ook verschillende formaten aan, waaronder een interne hoogte 2,65 of 2,70 meter. Daarnaast biedt Dawsongroup ook de optie om de Chereau trailers GDP gecertificeerd op te leveren, waardoor ook farmaceutische op- en overslag bedrijven kunnen rekenen op een constant en nauwkeurig geconditioneerd transport..

Met de uitbreiding van hun trailervloot heeft Dawsongroup een belangrijke stap gezet om haar positie als een toonaangevende leverancier van geconditioneerde oplossingen in de geconditioneerde supply chain verder te versterken.

Voor meer informatie:
Rick Heijnen
Dawsongroup
+31 (0)10 495 29 55
rheijnen@dawsongroup.nl 
www.dawsongroup.nl/koeltrailer