Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas van Provenance Propagation bijna voltooid

Nu de bouw van de kas op schema ligt - voltooiing in april 2023 - is Provenance Propagation klaar om te groeien in de Australische tuinbouwsector. 

Dr. Jack Mooney, het brein achter dit visionaire project, belooft alleen het beste in vermeerdering te leveren. "Wij zetten ons in voor kwaliteit en uitmuntendheid en leveren alleen het beste in vermeerdering, op nationaal niveau."

De kas is uitgerust met de nieuwste technologie en beschikt over groeizones met meerdere compartimenten, gewasspecifieke irrigatie- en waterbehandelingssystemen en klimaatgecontroleerde entkamers met LED-belichting op meerdere niveaus. Deze systemen zijn ontworpen om de hoogste kwaliteit en service voor klanten te garanderen en vermeerderingsrisico's te beperken.

Provenance Propagation zal 45 nieuwe banen creëren voor de regio Clarence Valley en zal zo een aanzienlijke bijdrage leveren aan de plaatselijke economie. Het streven naar uitmuntendheid en kwaliteit reikt verder dan de producten en omvat ook sociale verantwoordelijkheid. Door het creëren van nieuwe werkgelegenheid in Clarence Valley moedigt het bedrijf andere, regionale bedrijven aan om hetzelfde te doen, waardoor groei en welvaart voor het hele gebied worden bevorderd.

Voor meer informatie:
Provenance Propagation
LinkedIn 

Publicatiedatum: