Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jack Mooney, CEO van Provenance Propagation:

"De beste hygiëne staat voorop bij het ontwerp van onze kas"

De universiteit van Western Sydney heeft geavanceerde geënte aubergines ontvangen van de vermeerderaar Provenance Propagation aan de noordkust van NSW.

Provenance legt momenteel de laatste hand aan de bouw van zijn vermeerderingskas in Well Crossing, NSW. De kas is gebouwd door APEX Greenhouses en beschikt over gerichte irrigatiesystemen en gespecialiseerde klimaatvoorzieningen om planten van topkwaliteit te leveren aan hun klanten.

"De beste hygiëneprotocollen en de bestrijding van ziekten en plagen staan voorop bij het ontwerp van onze kas", zegt CEO Jack Mooney.

De geënte aubergines zullen worden ondergebracht in de onderzoekskas van de Western Sydney University. De kas van de universiteit is in 2017 gebouwd door APEX Greenhouses en is speciaal ontworpen voor gecontroleerd onderzoek naar de teelt van kasgewassen.

Provenance Propagation is enthousiast om plantmateriaal van hoge kwaliteit te kunnen leveren voor vitaal onderzoek in de sector en is toegewijd om Australische telers en het milieu te helpen.

Voor meer informatie:
Provenance Propagation
LinkedIn

Publicatiedatum: