Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede generatie stapt in bij Vermako

Na 36 jaar doet Jacques Maes een stapje terug bij zijn familiebedrijf Vermako Greenhouses. De tweede generatie kom in het bedrijf. Jacques zelf gaat zich toeleggen op innovatie, in samenwerking met de R&D-afdeling van het bedrijf, zo deelt het bedrijf in een nieuwjaarsgroet. Jacques gaat afbouwen en wil in 2025 met pensioen gaan.  


De eerste en tweede generatie Maes

In de 36 jaar waarin Jacques de leiding had is het bedrijf gegroeid van een eenmansbedrijf tot een internationale speler die actief is op vier continenten met hulp van distributeurs. 

Vandaag de dag maakt Vermako Greenhouses en Vermako Covers gebruik van een productielocatie van 2 hectare. Ooit begon het kleine, simpele werkplaats.

Met ingang van 2023 heeft het bedrijf extra machines in eigen beheer genomen om, zonder tussenpartijen, belangrijke productiestappen te kunnen zetten. Zo beschikt het bedrijf inmiddels zelf over machines om ronde en ovale buizen te produceren.

Voor meer informatie:
Vermako Greenhouses
Careelstraat 11
8700 Tielt
vermako1@vermako.com 
www.vermako.com 

Publicatiedatum: