Teler besluit meer vochtsensoren boven schermen te installeren na gewonnen advies

Paprikateler Wilbert van den Bosch van Peppers Unlimited ging tijdens het in oktober gehouden telersevenement over energie in Tomatoworld met de hoofdprijs aan de haal. Hij kreeg een gratis Energie Effici├źntie Analyse aangeboden vanuit alle Plant Empowerment-partners, nadat hij de quizvragen van Ton Habraken het beste beantwoordde. Onlangs vond de analyse plaats, zo is op LinkedIn te zien. 

Evripidis Papadopoulos en Peter Reijm bezochten de teler. Wilbert: "Ik kreeg een zeer interessante analyse van de werking van onze setpoints, de activiteit van de installatie en de manier waarop we onze dubbele energieschermen gebruiken. De meeste dagen deden we het goed, maar er was nog wel wat optimalisatie mogelijk! Dankzij deze analyse installeren we meer vochtsensoren boven de schermen om onze gewasactiviteit te monitoren en te optimaliseren!"

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.