De dalende trend van de zeevrachtprijzen in de afgelopen maanden heeft de internationale handel in groenten en fruit gestimuleerd. Met de groei van de import- en exportomvang is ook de marktvraag naar temperatuur- en vochtigheidsloggers die in de logistiek worden gebruikt, gestegen. Bejing Sino-agricultural Biosciences is een fabrikant en verkoper van temperatuur- en vochtigheidsloggers. Siya, van het bedrijf, sprak over de recente marktvraag naar producten.

Begin 2022 schortte Bejing Sino-agricultural Biosciences de verkoop van 4G-producten op. "De serie 4G temperatuur- en vochtigheidsloggers is nog niet perfect en het netwerk kan niet genoeg afdelingen bestrijken. Vooral in een omgeving met chiptekorten zijn de productiekosten gestegen. Daarom hebben we de productie en verkoop van deze serie opgeschort en vooral de USB-temperatuurloggers gepromoot."

"Het belangrijkste voordeel van Metech's wegwerp USB-temperatuurlogger is de hoge kosten-prestatie, die kan voldoen aan de basisbehoeften van handelaren. De USB-temperatuurlogger heeft geen netwerk nodig en de prijs is 6 tot 10 keer goedkoper dan de 4G-serie producten," zei Siya, "Het temperatuurmeetbereik van dit product is -30°C~+70°C, de nauwkeurigheid ligt in het bereik van ±0,5°C en de resolutie van de temperatuurmeting van de logger kan 0,01°C bereiken. De maximale capaciteit is 14.400 records en de maximale opnamecyclus kan 120 dagen bereiken."

"De Metech wegwerplogger wordt geleverd in een voedselveilige en waterdichte verpakking. Het is erg handig in gebruik, klanten hoeven het apparaat alleen maar aan te sluiten op de computer en het PDF temperatuurrapport wordt automatisch gegenereerd zonder software of reader."

Over de voordelen van dit apparaat in vergelijking met andere soortgelijke producten op de markt zei Siya: "Wij kiezen digitale temperatuursensoren van TI die een hoge temperatuur-nauwkeurigheid en hoge consistentie hebben. Het tekort aan chips op de markt is al een tijdje aan de gang, maar we zijn begonnen met het bespreken van tegenmaatregelen met leveranciers en het aanleggen van voorraden voordat het probleem van het chiptekort zich voordeed, zodat we de productie en levering kunnen stabiliseren."

Voor meer informatie:
Siya Wang
Beijing Sino-Agricultural Biosciences Co., LTD
+86 13436307220
siya@unique-fresh.cn