The Greenery Softfruit heeft begin dit jaar een nieuwe verpakkingslijn voor zachtfruit ge├»ntroduceerd. Op basis van de marktvraag zijn vanaf nu ook tijdens het importseizoen frambozen, blauwe bessen en frambozen verkrijgbaar in open schuitjes van 125 gram. The Greenery noemt de introductie van de verpakkingslijn een succes. 

"In het Nederlands seizoen is er in de daghandel veel vraag naar zachtfruit in open schuitjes van 125g. Waarbij de toplijn Sweet & Sunny al jaren populair is", aldus Souhailla Aulad Ahmed van The Greenery Growers.

"Begin dit jaar zijn wij ook begonnen met de vernieuwde Greenery Softfruit lijn. Tijdens het Nederlands seizoen was hier veel vraag naar. De open schuitjes, in groene Greenery dozen, zijn daarom ook beschikbaar gemaakt in het importseizoen. Hierdoor hebben onze klanten jaarrond toegang tot kwaliteitsfruit in een herkenbare verpakking."

"De frambozen, blauwe bessen en bramen worden dagelijks aangeboden via The Greenery veiling, Zachtfruit prijslijst en via onze webshop."

Voor meer informatie:
Souhailla Aulad Ahmed
The Greenery Growers  
T +31 180 657 831 
M +31 653 598 243  
s.aulad@thegreenery.com