Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marleen Nijland start bij HortiContact

“De glas- en tuinbouwsector is behoorlijk aan het veranderen, maar als er één sector is die met verandering, aanpassingen en schaarste weet om te gaan is het de glas- en tuinbouwsector. Met mijn ervaring en passie voor de sector hoop ik bij te kunnen dragen aan een succesvolle beurs, waar we telers en kwekers graag een hart onder de riem steken en waar bezoekers drie mooie, leerzame dagen beleven.”

Dat zegt Marleen Nijland, die onlangs bij Easyfairs gestart is als accountmanager voor HortiContact. In het verleden was zij o.a. werkzaam in de bloemen- en plantensector als inkoper en accountmanager.

De glastuinbouwbeurs HortiContact vindt plaats op 14, 15 en 16 februari in Evenementenhal Gorinchem. “In deze moeilijke tijd zijn wij erg blij om dit jaar weer een contactmoment te bieden aan de glastuinbouw sector. In gesprek gaan en blijven is en blijft erg belangrijk”, laat Lucas van’t Hof namens beursorganisator Easyfairs weten.

Editie 2023
Dit jaar wordt er een kennisplein ingericht op het vernieuwde Next Level waar kennissessies worden gehouden over thema’s zoals energie, plantgezondheid, duurzaamheid en nog veel meer. De sprekers en onderwerpen worden binnenkort bekendgemaakt.

Ook wordt tijdens deze editie van HortiContact op 14 februari 2023, de eerste beursdag, de Innovatie Award uitgereikt.

Voor meer informatie:
HortiContact
Marleen Nijland
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Tel.: +31 (0)523 289 813
marleen.nijland@easyfairs.com
www.horticontact.nl

Publicatiedatum: