Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Een op pallets gebaseerd systeem om houdbaarheid zachtfruit te verlengen"

Bas Groeneweg, CEO van PerfoTec, was een van de experts die sprak op het Global Berry Congress 2022. Dit congres, georganiseerd door Fruitnet, werd op dinsdag 15 november gehouden in het World Trade Centre in Rotterdam.

Tijdens het Global Berry Congress spraken vele experts over nieuwe kansen, nieuwe transformerende technologie├źn en mogelijkheden om de toekomst veilig te stellen. Bas Groeneweg vertelde gepassioneerd over de oplossing voor het transport van zachtfruit in bulk. "Onze gepatenteerde PerfoTec LinerBag is gemaakt van bio-based thuiscomposteerbare materialen met ideale doorlatende eigenschappen. Deze innovatieve oplossing lost de belangrijkste problemen op van overtollig water en dioxide tijdens het transport van groenten en fruit. Vergeleken met conventionele - macro-geperforeerde verpakkingen - is het gewichtsverlies van blauwe bessen vijf keer hoger dan blauwe bessen verpakt met onze micro-geperforeerde PerfoTec LinerBag. Onze topseal-oplossingen voor Spaanse, Egyptische en Californische aardbeien (afhankelijk van het ras) presteren beter dan de conventionele verpakking met 2-8 extra dagen houdbaarheid."

Daarnaast kondigde Bas aan dat in januari 2023 een nieuw systeem op basis van pallets wordt gelanceerd om de houdbaarheid te verlengen, en hij vergeleek oude technieken met deze nieuwe oplossing. PerfoTec is ervan overtuigd dat deze oplossing een doorbraak is voor het bulktransport van alle soorten AGF-producten.

Tijdens de netwerkpauze ontmoetten veel inkopers, leveranciers en andere belangrijke spelers uit de sector de PerfoTec-medewerkers persoonlijk, en velen van hen zetten hun naam op de lijst om ge├»nformeerd te worden wanneer het op pallets gebaseerde systeem op de markt komt. 

Voor meer informatie:
PerfoTec BV
Tel: + 31 (0)297 255 554
info@perfotec.com 
www.perfotec.com

Publicatiedatum: