REO Veiling benoemt Filip Vanaken tot algemeen directeur ad interim

De Raad van Bestuur van de REO Veiling heeft donderdag 27 oktober met unanimiteit de heer Filip Vanaken aangesteld als algemeen directeur ad interim van de coöperatieve telersvereniging in Roeselare, zo meldt de veiling in een persbericht.

Filip Vanaken is net 57 geworden. Hij is afkomstig van Diepenbeek en vader van twee kinderen. Filip Vanaken is ruim 25 jaar actief binnen de Vlaamse groenten- en fruitsector. Midden augustus 1996 ging Filip Vanaken bij Veiling Haspengouw aan de slag als financieel en administratief directeur. Hij kwam op 14 oktober 2015 in dienst van de REO Veiling als financieel en administratief directeur.

"Na meer dan een kwarteeuw professionele activiteit in de Vlaamse groente- en fruitsector is Filip erg vertrouwd met het veilingwezen. De Raad van Bestuur van de REO Veiling nam een weloverwogen beslissing. Deze beslissing werd genomen met de vaste overtuiging om samen hard te blijven werken aan een toekomstgerichte en sterke organisatie in het belang van alle bedrijven van onze leden-coöperanten, alle REO-medewerkers en stakeholders", aldus Rita Demaré, voorzitter van de REO Veiling.

Voor meer informatie:
REO Veiling
Oostnieuwkerksesteenweg 101
België – 8800 Roeselare
Tel. +32(0)51 23 12 11
info@reo.be 
www.reo.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven