Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pieter van Dongen nieuwe teamleider sierteelt bij Koppert

Sinds 1 oktober is het Sierteeltteam van Koppert versterkt met Pieter van Dongen (50 jaar), woonachtig in Prinsenbeek, als teamleider Sierteelt voor de Nederlandse markt. Hij zal het team van consultants voor de snijbloemen- en potplantenteelt gaan managen en ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.

Pieter heeft een track-record in sales en marketing en heeft o.a. gewerkt bij Haifa (meststoffen), Jiffy (potgrond) en The Greenery en Seminis (groenten en fruit). Tijdens zijn loopbaan heeft hij ook kennis gemaakt met de sierteelt, dus deze teelt is geen onbekende voor hem.

Pieter: “Samen met een team stappen maken naar the next level is voor mij een drijfveer; gebruikmaken van elkaars talenten is daarbij een belangrijk onderdeel.”

Wij zijn blij met de komst van Pieter; samen met hem kunnen we onze diensten en oplossingen blijven professionaliseren en verbeteren.

Heeft u nu al vragen aan Pieter? Dan kunt u hem bereiken via pvdongen@koppert.nl.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
info@koppert.com
www.koppert.com

Publicatiedatum: