Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Normec Foodcare neemt Franse Abiolab over

Per 1 oktober jl. maakt Abiolab deel uit van Normec Foodcare. Abiolab heeft zijn klanten in de publieke en private sector, zo meldt Normec in een persbericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Montbonnot-Saint-Martin (bij Grenoble). Daarnaast exploiteert Abiolab 4 laboratoria in heel Frankrijk en heeft het een hub in Zwitserland. Deze hub wordt alleen gebruikt voor verkoop (met daadwerkelijke tests die worden uitgevoerd in de laboratoria in Frankrijk). Ook worden enkele auditdiensten uitgevoerd.

Abiolab heeft 100 medewerkers, waarvan 75 in Montbonnot-Saint-Martin. Het hoofdlaboratorium richt zich op 3 verschillende categorieën: Food, Milieu (water en lucht) en Gezondheidszorg. De andere drie laboratoria richten zich uitsluitend op het testen van water en zijn alleen verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van het testen. Met Abiolab zet Normec Foodcare de eerste stap in Frankrijk. 

Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
+31 (0)88 848 20 20
www.normecfoodcare.com   

Abiolab
www.abiolab.fr 

Publicatiedatum: