Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slimme zuiveraar verlengt de houdbaarheid van groenten en fruit in koelkast consument

Shelfy zorgt voor een betere bewaring van verse groenten en fruit door hun houdbaarheid te verlengen. Shelfy is gemaakt van gerecycled plastic en Vitesy's nanomoleculaire fotokatalytische technologie vermindert bacteriƫn die geassocieerd worden met voedselbederf en breekt die moleculen af die verse groenten en fruit sneller doen rijpen.

Shelfy is een slim, discreet, op batterijen werkend apparaat dat in de deur of op een schap van de koelkast kan worden geplaatst. Het herbruikbare filter gaat tot 5 jaar mee en kan gemakkelijk worden verwijderd om schoon te maken. De nanomoleculaire fotokatalytische technologie van Vitesy zuigt de koelkastlucht naar het herbruikbare filter. Shelfy beschikt over drie werkingsmodi: Eco, Standaard of Boost; zo kan de filtering worden aangepast aan de capaciteit van de koelkast en de levensstijl van de gebruiker. Shelfy is UV- en ozonvrij. Alle materialen van het apparaat zijn zo ontworpen dat ze aan het einde van de levenscyclus gerecycled kunnen worden.

Shelfy heeft een sensor die wordt aangesloten op de koelkast en die het aantal keren dat een koelkast wordt geopend bijhoudt. Dit helpt de gebruiker om het bederfproces te volgen en te voorkomen. De Vitesy smart app verzamelt gegevens die kunnen helpen om zowel het energieverbruik van de koelkast als de voedselverspilling te verminderen. Gebruikers hebben toegang tot informatie over de toestand van de koelkast en het voedsel dat daarin zit. De app is beschikbaar op iOS en Android en kan verbinding maken met andere slimme apparaten zoals Google Home en Amazon Alexa.

Voor meer informatie:
Matt Harris
Vitesy
Tel.: +39 704 313 9319
[email protected] 

Publicatiedatum: