Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schenkeveld opent SchenkStore

Tholen - Aan de Woudseweg 146 heeft Schenkeveld een nieuwe verkoopautomaat geopend. Deze is geplaatst in een huisje, waarbinnen tevens ruimte is om bezoekers wat meer te vertellen over het bedrijf. Dankzij deze automaat, die de naam SchenkStore heeft gekregen, blijft verkoop “aan de deur” mogelijk zonder dat dit het proces in de verwerkingsruimte verstoort.


Ome Peet opent samen met zijn kleinkinderen de SchenkStore

De teler had al jaren een automaat staan, maar de eerste werd binnen een paar maanden gesloopt. De daders hadden het gemunt op de geldla. Aanvankelijk werd dit verholpen door een nieuwe automaat te installeren en deze te voorzien van een grote stalen balk. Nu, 15 jaar later en vele lessen wijzer, heeft de teler geïnvesteerd in een nieuw automaat, de SchenkStore dus, alwaar je kunt pinnen en men ook soeptomaten verkoopt.

"Met de huidige hygiëneregels op onze bedrijven kunnen we bijna geen bezoekers meer toelaten op de bedrijven", vertelt eigenaar Richard Schenkveld bij de de opening afgelopen zaterdag. "Daarom willen we hier af en toe wat meer vertellen over Schenkeveld. Duurzaamheid, maximaal biologische telen en onze vacatures zijn een paar van deze onderwerpen."

Al vanaf het begin is Peter Schenkeveld verantwoordelijk voor de automaat. Peter is een van de oud-directeuren van Schenkeveld en de om van Richard. "Eigenlijk is hij voor het hele bedrijf ome Peet, en hij is nog steeds erg betrokken", vervolgt Richard. "Peet is een bevlogen en betrokken persoon, hij neemt zijn taak heel serieus en wil absoluut het beste voor zijn klanten. Meerdere malen per dag bijvullen vindt hij geen enkel probleem. Op diverse tuinen haalt hij de lekkerste tomaten, zodat de automaat altijd gevuld is met heerlijke cherry tomaatjes en smakelijke trostomaten. In dit seizoen vult hij het assortiment bovendien aan met zijn eigen geteelde druiven. Zonder Ome Peet geen tomatenautomaat. Hij heeft ons dan ook beloofd dit nog een tijdje te blijven doen. En daar houden we hem aan.

Voor meer informatie:
Schenkeveld 
[email protected]
www.schenkeveld.co